Mindfulness Kursus & Mindfulness Events For Virksomheder

online mindfulness kursus

Mentalt helbred kan trænes og vedligeholdes på samme måde som det fysiske helbred, men det kræver at man træning og afsætter tiden til det. ​MBSR-programmet er et forskningsbaseret kursus i at bruge mindfulness som metode, der kan hjælpe til at forbedre det mentale helbred. Kurset er udviklet på University of Massachusetts Medical School i USA og bruges i hele verden. Underviser er studievejleder Jacob Sander Bojsen, der er uddannet MBSR-lærer på Dansk Center for Mindfulness, der ligger på Institut for Klinisk Medicin, Århus Universitet. Er du nysgerrig på hvad mindfulness er kan du se denne film
Denne side stammer fra Københavns Universitets intranet og er skrevet til universitetets medarbejdere og/eller studerende. Du har adgang til at se siden via Facebook, fordi en medarbejder eller studerende har valgt at dele den her.
Mindfulness med healing og clairvoyance giver ro, glæde og balance. Kan foregå online, hos dig eller hos mig på H øjstrupvej 9, 2665 Vallensbæk, gratis parkering og tæt ved offentlig transport. skærpet intuition stiller jeg ind på dine energicentre og fornemmer hvad der vil være godt for dig i den nærmeste fremtid. Har du mange tanker og vil du gerne lære at styre dem?

Mindfulness Online Kursus


Få mere ro, overskud og glæde ved hjælp af nemme mindfulness tips. Oplæg om mindful arbejdsdag En mindful arbejdsdag med bla.
Læs mere om Stille sind cirklen Mindfulness meditationer og online kurser Træn mindfulness i dit eget tempo vha. guidede meditationsøvelser. Lær at håndtere e-mails og møder med mindfulness på online kursus.
Læg linket i din kalender og så ses vi d. august hvor vi starter op igen. Mindful at Work kurset er fleksibelt. Hvis I har behov for en løsning, hvor vi blander klasseundervisning og online undervisning, så laver vi et forløb, der passer lige præcis til jeres virksomhed.
  • Udfyld formularen nedenfor
  • Ønsker du at bestille kurset som offentlig eller privat virksomhed?
  • Du sender os fornavn, efternavn og email-adresse på samtlige deltagere
  • Når faktura er betalt sender vi adgangslink og adgangskode til hver deltager
  • Når vi modtager formularen, kontakter vi dig og hjælper dig i gang

Online kursus i mindfulness for studerende Vil du orbedre din koncentration og opmærksomhed? Vil du forebygge stress og hjælpe, hvis du allerede er stresset? Få redskaber til at hjælpe dig hvis har angst eller depression?
Få ro i tanker, følelser, krop og relationer og lær hvor nemt det er at genfinde din glæde. Kom med og oplev et skønt og afslappende mindfulness kursus med havudsigt, smuk natur, stilhed og god mad. Positiv tænkning på Frederiksberg
9.00-15.00 på heldagen, som er en søndag. Du skal kunne deltage i min. 8 ud af 9 gange. 30 min. hjemmearbejde hver dag i de 8 uger. Der trækkes lod, hvis der er flere tilmeldte end pladser.
For at komme med på kurset, skal du deltage i orienteringsmødet om kurset Tilmeld dig til mødet via mail 2,5 timer hver uge samt 6 timer én søndag 16.00-18.30 hver gang og kl.
online mindfulness kursus
OM MIND BREAKANMELDELSERJEG TILBYDERBLOGKONTAKTMore Mindfulness kurser - online eller i Præstø
Bliv din egen bedste ven. Et gratis kursus i at skabe en bedre og mere positiv livsstil. Du er, hvad du tænker; et enkelt, men meget sandt udsagn. Alt hvad vi siger, gør og føler har sin oprindelse i sindet. Kom med i et gratis online fællesskab på facebook, hvor vi deler tips og tanker omkring at få et stille sind.

12 og laver en 15 minutters mindfulness øvelse sammen. Alle er velkomne og alle kan være med. Der kræves ingen særlige forudsætninger. Det er ONLINE og vi bruger Microsoft Teams.